8 συμβουλές για να βγαίνεις τέλεια στις φωτογραφίες - The customerz
φωτογραφίες

8 συμβουλές για να βγαίνεις τέλεια στις φωτογραφίες

Φωτογραφίες…άλλοι τις θέλουν σαν τρελοί και άλλοι κάνουν σαν τρελοί για να μην βγουν φωτογραφία. Καταβάθος όμως, όλοι θέλουμε να βγάζουμε φωτογραφίες, και μάλιστα να βγαίνουμε ωραίοι. Έλα πες το, μην κρύβεσαι, ισχύει.

Αυτός είναι ο λόγος που υπάρχει αυτό το άρθρο. Σου έχουμε 8 συμβουλές για να βγαίνεις πάντα τέλεια. Come with me!

1. Χαμογέλα φυσικά

8 συμβουλές για να βγαίνεις τέλεια στις φωτογραφίες 1

Όταν χαμογελάς χωρίς να το θέλεις, βγαίνει προς τα έξω. Όποτε μια καλή τακτική είναι να σκεφτείς θετικά πράγματα έτσι ώστε το χαμόγελό σου να είναι απόλυτα φυσικό. Αυτό θα σε κάνει περισσότερο ελκυστική και αρεστή. Α! Η φωτογραφία θα πάρει και περισσότερα likes

2. Βγάλε λίγο γλώσσα

8 συμβουλές για να βγαίνεις τέλεια στις φωτογραφίες 2

Μπορεί να το βγάλεις λίγο γλώσσα στο αφεντικό σου να μην είναι καλό, στην φωτογραφία όμως θα δείξει αρκετά σέξι.

3. Γύρισε το πρόσωπό σου στο πλάι

8 συμβουλές για να βγαίνεις τέλεια στις φωτογραφίες 3

Δοκίμασε να γυρίσεις το κεφάλι σου ελαφρώς στο πλάι. Έπειτα μπορείς να στρέψεις το βλέμμα σου στην κάμερα ή να κοιτάς μακριά σα να μην αντιλαμβάνεσαι ότι σε τραβάνε φωτογραφία (και καλά!). Επίσης, έχε κατά νου ότι η αριστερή πλευρά του προσώπου θεωρείται πως είναι η «καλή».

4. Πρόσεξε το φωτισμό

8 συμβουλές για να βγαίνεις τέλεια στις φωτογραφίες 4

Πολλές φορές θα χρησιμοποιήσουμε φλας ακόμη και αν δεν είναι απαραίτητο. Το καλύτερο όμως θα ήταν να το αφήσουμε στην άκρη γιατί σαν τον φυσικό φωτισμό δεν έχει. Λίγη φαντασία θέλει μόνο!

5. Κράτα χαμηλά το πηγούνι σου

8 συμβουλές για να βγαίνεις τέλεια στις φωτογραφίες 5

Αν έχεις τεντώσει το λαιμό σου, όλες το κάνουμε, παραδέξου το, κράτησε χαμηλά το πηγούνι σου. Προσφέρει φωτογένεια στις φωτογραφίες. Θα με θυμηθείς!

6. Ακούμπησε τα χέρια στους γοφούς

8 συμβουλές για να βγαίνεις τέλεια στις φωτογραφίες 6

Ακουμπώντας τα χέρια στους γοφούς σου, συνήθως το σώμα σου φαίνεται πιο σφιχτό ( όχι οτι δεν είναι ). Επίσης, βγάζει μια κοριτσίστικη τσαχπινιά που είναι ωραία.

7. Κράτησε κάτι στα χέρια σου

8 συμβουλές για να βγαίνεις τέλεια στις φωτογραφίες 7

Μην ποζάρεις μόνη σου αλλά κράτα πάντα κάτι! Ένα μπαλόνι, ένα κραγιόν, ένα ποτήρι κρασί. Θα σε βοηθήσει να μην νιώθεις αμηχανία και να βγάλεις τον χαρακτήρα σου στην photo.

8. Χρησιμοποίησε selfie apps

8 συμβουλές για να βγαίνεις τέλεια στις φωτογραφίες 8

Οι εφαρμογές θα δώσουν άλλο στύλ στις φωτογραφίες σου. Ρετρό, νουάρ, φωτογραφικό φίλμ και πολλά άλλα φίλτρα μπορούν να κάνουν τις φωτογραφίες σου εξαιρετικές.

Πρόσεξε όμως, γιατί όπως είχαμε γράψει σε άρθρο μας, που σύμφωνα με το Forbes, περιείχαν κακόβουλα λογισμικά. Θα ήταν καλύτερο να μην χρησιμοποιήσεις κάποια απο αυτές τις εφαρμογές για τις φωτογραφίες σου.