Ξεκινά η κυκλοφορία της Apple Card - The customerz
Ξεκινά η κυκλοφορία της Apple Card

Ξεκινά η κυκλοφορία της Apple Card Leave a comment

Η Apple ανέβασε 10 βίντεο στο YouTube που εξηγούν πώς μπορείτε να κάνετε αίτηση για την πιστωτική κάρτα και να την χρησιμοποιήσετε στα καταστήματα μέσω του Wallet app του iPhone σας.

Η Apple Card έχει αρχίσει να κυκλοφορεί για επιλεγμένους καταναλωτές εδώ και μερικές μέρες.

Σύμφωνα με το Mashable, η δυνατότητα υποβολής αίτησης για την πιστωτική κάρτα είναι τώρα διαθέσιμη στους χρήστες που έχουν εγγραφεί για ενημερώσεις στην ιστοσελίδα της Apple. Όλοι οι υπόλοιποι θα πρέπει να περιμένουν, αλλά η εταιρεία σχεδιάζει να επεκτείνει τη διαθεσιμότητά της τις επόμενες εβδομάδες.

Η Apple ανέβασε 10 βίντεο στο YouTube που εξηγούν πώς μπορούν οι καταναλωτές να κάνουν αίτηση για την πιστωτική κάρτα και να την χρησιμοποιήσουν.

Η υπηρεσία έχει σχεδιαστεί κατά κύριο λόγο για να λειτουργεί μέσω του Wallet app του iPhone σε καταστήματα που υποστηρίζουν την υπηρεσία Apple Pay. Αλλά θα έχετε επίσης στην κατοχή σας και μια φυσική πιστωτική κάρτα, την οποία θα μπορείτε να χρησιμοποιήσετε σε καταστήματα που δεν υποστηρίζουν το Apple Pay.

Διαβάστε: 8 κίνδυνοι στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης που δε γνωρίζατε την ύπαρξή τους

Οι χρήστες θα λάβουν 2 τοις εκατό επιστροφή στις αγορές Apple Pay και 3 τοις εκατό επιστροφή στις αγορές που γίνονται στο Apple Store, στο Apple.com και στο iTunes. Όλες οι άλλες αγορές θα σας αποδώσουν 1% επιστροφή μετρητών. Το Wallet App θα σας ενημερώνει για το πιστωτικό σας υπόλοιπο και το πόσα χρήματα έχετε ξοδέψει συνολικά με την κάρτα.

Η Apple Card ξεκινά σε συνεργασία με την Mastercard και τη Goldman Sachs, η οποία δημοσίευσε την περασμένη εβδομάδα τους όρους της πιστωτικής κάρτας. Αυτοί οι όροι σημειώνουν ότι μπορείτε να χάσετε την πρόσβαση στην κάρτα εάν αποφασίσετε ποτέ να κάνετε “jailbreak” το iPhone σας. Οι χρήστες απαγορεύονται επίσης να αγοράζουν κρυπτονομίσματα με την κάρτα τους.

Για να διατηρήσετε την ηλεκτρονική πρόσβαση στην κάρτα σας, θα χρειαστείτε μια συσκευή Apple που έχει συνδεθεί στο λογαριασμό iCloud σας. Διαφορετικά, θα μπορείτε να διαχειριστείτε το λογαριασμό σας μόνο μέσω μηνυμάτων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ή του τηλεφώνου.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

fifteen + 17 =