Η Microsoft κλείνει όλα τα φυσικά καταστήματά της - The customerz
Microsoft

Η Microsoft κλείνει όλα τα φυσικά καταστήματά της

Η Microsoft με ανακοίνωσή της, γνωστοποιεί πως όλα τα φυσικά της καταστήματα σε όλο τον κόσμο θα κλείσουν μόνιμα. Πλέον, αλλάζει το μοντέλο λιανικής και θα εξυπηρετεί τους πελάτες της μόνο μέσω του Microsoft.com. Ωστόσο διαβεβαίωσε το Engadget πως δε θα υπάρξουν απολύσεις προσωπικού και θα συνεχίσουν να εξυπηρετούν το κοινό απομακρυσμένα.

Τα σχέδια για σταδιακή απόσυρση από τα φυσικά καταστήματα υπήρχαν από πριν και το χρονοδιάγραμμα έκανε λόγο για το 2021. Όμως η πανδημία και το αναγκαστικό κλείσιμο των καταστημάτων επιτάχυνε αυτά τα σχέδια, με τη Microsoft να μην ανοίγει ξανά τα Microsoft Stores τον Απρίλιο, σε αντίθεση με την Apple.

Microsoft

Η ανακοίνωση της Microsoft

Είναι μία νέα μέρα για τον τρόπο που τα μέλη των ομάδων των Microsoft Stores θα εξυπηρετούν τους πελάτες. Είμαστε γεμάτοι ενέργεια για τη δυνατότητα να καινοτομήσουμε στο πώς αλληλεπιδρούμε με τους πελάτες, να μεγιστοποιήσουμε το ταλέντο μας για μεγαλύτερη απόδοση και το πιο σημαντικό, να βοηθήσουμε του πελάτες μας να πετύχουν περισσότερα.

Η εταιρεία θα ανακαινίσει τέσσερα Microsoft Stores σε Λονδίνο, Νέα Υόρκη, Σίδνεϊ και Ρέντμοντ και θα τα ονομάσει Microsoft Experience Centers, όπου ο ενδιαφερόμενος θα μπορεί να έρθει σε επαφή με τα νέα προϊόντα της εταιρίας αλλά δε θα μπορεί να τα αγοράσει από εκεί.