Ετοιμαστείτε: Έρχεται το Facebook Dating (και είναι αυτό που νομίζετε) - The customerz
facebook dating

Ετοιμαστείτε: Έρχεται το Facebook Dating (και είναι αυτό που νομίζετε) Leave a comment

Το Facebook είναι το μεγαλύτερο μέσο κοινωνικής δικτύωσης στον κόσμο, ωστόσο αυτό μάλλον δεν αρκεί καθώς η εταιρεία ετοιμάζει το Facebook Dating το οποίο έρχεται για να ανταγωνιστεί άλλες παρόμοιες υπηρεσίες όπως το Tinder. Σε μία προσπάθεια δημιουργίας του profile των χρηστών, το Facebook θα δώσει την δυνατότητα σε όσους θέλουν να κάνουν share τα Stories του Instagram ή του Facebook.

Instagram: Έρχεται νέα λειτουργία

Γνωρίζετε τη νέα λειτουργία του Instagram;

Τα Stories μπορούν να δώσουν μία καλύτερη εικόνα της προσωπικότητας κάποιου σε σχέση με τις φωτογραφίες. Μέσω των Stories, ο ενδιαφερόμενος θα μπορέσει να αντλήσει περισσότερες πληροφορίες για το πρόσωπο που ενδιαφέρεται όπως τις συνήθειες του, πράγματα που του αρέσει να κάνει και άλλα.

Σε αυτό το σημείο να αναφέρουμε ότι αυτό το χαρακτηριστικό υπάρχει ήδη στο Tinder το οποίο δίνει εδώ και καιρό την δυνατότητα στους χρήστες του να ενσωματώσουν τα Stories του Snapchat. Το Tinder επιτρέπει και την σύνδεση με το Instagram. Η κίνηση του Facebook ουσιαστικά σημαίνει ότι θέλει να γίνει το ίδιο ανταγωνιστική με τις υπόλοιπες υπηρεσίες και ο χρόνος θα δείξει αν μπορεί τελικά να κυριαρχήσει.

Το είδαμε

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

5 − one =